Hem
Föreningen
Medlemsinformation
Personuppgiftspolicy
Vårbrev 2020
Om Gällnö
Stigens infotavlor
Friskis & Svettis jympa
Kalendarium 2020
Vandra med guide
Loppis 2020
Boende på Gällnö
Projektet Gångbara Gällnö
Nyheter
» Kalender
» Sök
» Logga in


Vårbrev 2020


Ett nytt Gällnöår har startat. Men ett mycket ovanligt år, i dessa Coronatider. Tyvärr kommer nog sommaren 2020 bli mycket annorlunda jämfört med tidigare somrar, särskilt vad gäller vår förenings verksamhet.

Styrelsen har haft möte och tagit beslut om årets verksamhet. Vi ser oss nödsakade att stänga ner de flesta aktiviteterna. Sommarens Loppis ställs in. Vi planerar att om möjligt genomföra några aktiviteter för färre deltagare. Bl a finns planer på en Gällnövandring med en omfattande och kvalificerad information om Gällnö, naturen och kulturen. Många medlemmar kommer att bidra till det material som vi kommer att ställa samman. Vandringen kommer att gå över ön - från Gällnönäs till Gällnöby. Det program som vi till slut kommer att erbjuda kommer att presenteras i 2020 års Kalendarium som vi distribuerar den 15 maj.

I dessa tider finns tid över för många. Vi öppnar också för stöd till den medlem som vill genomföra ett projekt med fokus på utveckling av Gällnö. Kontakta någon av styrelseledamöterna, se nedan. 

Medlemsavgiften för 2020: Separat i särskilt e-postbrev kommer årets avi till din e-post-brevlåda under morgondagen.

Nytt för i år – som vi tidigare meddelat på webbsidan: Årsmötet tidigarelagt till den 23 maj, notera!
Material sänds ut till medlemmarna i slutet av april.

Till sist: Den som vill engagera sig i föreningens verksamhet, kanske även med någon helt ny aktivitet – hör av dig till valberedningen, Sven Fogelström.

Styrelsen
2020-04-29

Uppdaterat 2020-05-02
Utskriftsvänlig sida
Gällnö natur- och kulturstig ideell förening • www.gallnostigen.sekontakt@gallnostigen.se
Provided by Webforum